Αντίθετα με ό,τι μπορεί να σκέφτεσαι, νιώθεις ή πιστεύεις εσύ είσαι ο ειδικός του εαυτού σου. Πιστεύω ότι ο ρόλος του θεραπευτή είναι να σου δείξει ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα, να σου δώσει επιλογές και τρόπους έτσι ώστε εσύ να επιλέξεις τον δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις και όχι αυτόν που οι άλλοι νομίζουν οτι πρέπει.

Για να γίνει αυτό ο θεραπευτής δεν μπορεί να είναι επικριτικός, αλλά να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον όπου θα δημιουργηθεί μια ανοιχτή θεραπευτική σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την εχεμύθεια. Με βάση αυτές τις αρχές σε διαβεβαιώ ότι θα βρούμε τρόπο να φτάσεις εκεί που νιώθεις άνετα, που είσαι ευτυχισμένος και λειτουργικός στην καθημερινότητά σου, πετυχαίνοντας του στόχους που εσύ ο ίδιος έθεσες.

Είμαι ψυχολόγος με ειδίκευση στην εργασιακή ψυχολογία και στη γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία. Με στόχο να διευρύνω τους δικούς μου ορίζοντες αλλά και να παρέχω καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μου, ενημερώνομαι και παρακολουθώ συνεχώς σεμινάρια που αφορούν τη δουλειά μου. ‘Εχω συμμετάσχει σε προγράμματα παιδαγωγικής επιμόρφωσης εκπαιδευτικών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και της ΑΣΠΑΙΤΕ ως εκπαιδευτής. Είμαι συχνά ομιλητής σε σχολεία, όπου σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων διοργανώνουμε δράσεις ενημέρωσης σε θέματα που άπτονται του γονεϊκού ρόλου όπως bullying, παραβατικότητα, εφηβεία, συγκέντρωση κ.α., αλλά και σε εταιρείες όπου διοργανώνω σεμινάρια με θέματα όπως η διαχείριση του εργασιακού άγχους και χρόνου, η αύξηση της αποδοτικότητας, κ.α.

Τα τελευταία 15 χρόνια διατηρώ γραφείο ψυχολόγου στο Χαλάνδρι ( με αριθμό άδειας άσκησης επαγγέλματος 1709/05).

Δουλεύω με ενήλικες και εφήβους, σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες. Παρακαλώ περιηγηθείτε στη σελίδα για περισσότερες πληροφορίες. 

Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε!